ВИГОРИКС

ВИГОРИКС - Адаптоген

Додаток на исхрана

Екстракт од златен корен (Rhodiola rosea), 30 меки желатински капсули

Една мека желатинска капсула содржи 200 mg екстракт од златен корен.

 

Бројни испитувања во последниве 10 години покажале дека златниот корен успешно го отстранува чувството на физички и ментален замор.

 

Вигорикс ја подобрува и зголемува:

  • концентрацијата и ги подобрува менталните перформанси;
  • продуктивноста во работењето;
  • виталноста и издржливоста на организмот кај спортистите.

 

Дозирање

Над 18 години, се зема 1 мека желатинска капсула наутро пред оброк.

Во текот на еден ден не треба да се земат повеќе од 3 капсули.

 

Услови за користење на web-site / Kонтакт
Bionika copyright. Сите права задржани. Услови на користење / Приватност / Мапа на сајтот